Vælg en side

Nyttige artikler

til en svær tid

Når man pludselig skal tage afsked med én man har kær, opstår et behov for viden omkring emner der måske ikke før har været relevante. En begravelse er ikke hverdagskost. 

Her på siden forsøger vi at samle svar på spørgsmål om flere af de vigtigste emner. Svar som vi igennem vores virke har erfaret at mange i lige netop din situation søger.

 Hvad gør vi nu?

Som bedemand er det vores opgave at hjælpe dig hvor du har brug for det. For hvad gør du når du har mistet én af dine kære?

Nogen bliver meget praktiske, andre har brug for at synke ned i sorgen og afsavnet. Og der er intet galt med nogen af delene.

Der hvor vi har vores plads, er at tale forløbet igennem med dig. Tage hånd om alt det praktiske så den del af byrden ikke presser på dine skuldre. 

Begravelse uden bedemand

Begravelse eller bisættelse – giv besked digitalt Dør din nære, skal du eller bedemanden ordne visse papirer, før begravelse eller bisættelse kan finde sted. De fleste lader en bedemand klare papirarbejdet. Klarer du papirarbejdet selv, skal du som regel betale...

Urnegravsted

Et urnegravsted er i princippet det samme som et kistegravsted, hvor du har et afgrænset areal, typisk indrammet af sten eller hæk. Et urnegravsted er et areal på minimum ½m2. Urnegravsted benyttes i forbindelse med bisættelse, hvor den afdøde sættes i jorden efter...

læs mere

Hvad koster en bisættelse i Randers?

I modsætning til en begravelse, hvor kisten nedsænkes i jorden efter ceremonien i kirken, så køres kisten til et krematorium ved en bisættelse. En bisættelse i Randers vil ofte være et ønske fra afdøde eller nærmeste familie, som herefter skal tage stilling til om...

læs mere

Kirkegårdstakster 2020

Obligatorisk vedligeholdelse: For nedennævnte gravpladser skal der tegnes legataftale, som gælder i gravpladsens fredningsperiode. GIAS Pris pr. år nr. inkl. moms Erhvervelse og fornyelse af gravsted: Prisen for erhvervelse af et gravsted dækker den første...

læs mere

“Randers begravelse forstod mine og familiens ønsker for begravelsens forløb. De hjalp os til at forholde os til tiden vi går i møde. En uvurdérlig og kompetent hjælp i en svær tid.”

 

KONTAKT OS

– Vil vil gerne tale med dig –

Skriv til os